Setmanari d'informació local - 138 anys

Melicotó presenta el seu llibre recopilatori de 5 anys de dissenys i dibuixos

21423

Aquests dies la marca mallorquina Melicotó ha estat presentant a la llibreria Quart Creixent i la llibreria Lluna el seu llibre recopilatori "Aplec Melicotó - Made in Mallorca". Un aplec d'il·lustracions dedicades a les dites, la cultura i l'actualitat mallorquina, publicades a les xarxes socials i usades en productes.
Amb un pròleg de Carme Castells, dinamitzadora cultural que presideix la Fundació Mallorca Literària, una organització dedicada a la cultura illenca.

Les imatges de l'"Aplec Melicotó" estan posicionades cronològicament des dels inicis fins a quasi l'actualitat, on es nota la tècnica com es va desenvolupant i la temàtica que va adaptant-se a mida que el projecte de Melicotó evoluciona.

El llibre es pot trobar a la seva botiga d'Els Geranis de Palma, Llibreria Quart Creixent, Llibreria Lluna, Curolletes, Llibreria Drac Màgic, Llibreria Jaume de Montsó, etc.

Des de Melicotó han explicat que aquest dissabte, 2 de juny, de 17 a 20 hores, els dibuixants de Melicotó seran al Born, a la XXXVI Fira del Llibre a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.