Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Mallorca demana a Sánchez l'indult de Valtonyc

21435

Més per Mallorca ha anunciat aquest divendres que reclamarà al nou Govern espanyol «que pensi en les Balears, que aixequi el 155 a Catalunya, revoqui l'anomenada Llei mordassa, l'indult per al raper Valtonyc i que es deroguin «totes les mesures repressives i antisocials» de l'executiu de Rajoy.

Així ho ha assenyalat la formació a través del perfil oficial de Twitter de Més per Mallorca, després que s'hagi condemnat, definitivament, el Govern de Rajoy. Per la seva banda, el coordinador de Més per Mallorca, Guillem Balboa, ha indicat després del resultat de la moció, que també demanarà al nou president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, «que prengui nota de la pluralitat de forces que li han donat suport en aquesta moció de censura».

Tal com ha apuntat el portal Ultima Hora, segons Balboa aquestes forces a les quals es refereix «no donaven suport a la seva persona sinó a la possibilitat d'obrir una finestra d'oportunitat per revertir la situació política d'aquest país». Balboa ha assenyalat també que, «volem que s'aprovi el REB, que s'apliqui justícia distributiva i que es freni la intervenció de l'estat en les lleis aprovades pel Parlament i es desbloquegin les que ja han estat intervengudes».

La formació ecosobiranista també reclama que es revoqui «tota legislació repressiva, començant per la Llei Mordassa, que s'aixequi el 155 i s'iniciï un diàleg democràtic amb el govern de Catalunya, indultar Valtonyc, així com derogar totes les mesures antisocials i contràries a la sostenibilitat impulsades pel govern de Rajoy».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.