Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca reclama 6,2 milions d’euros per als municipis afectats pel temporal de 2016

21541
dav

MÉS per Mallorca ha presentat, a través de Compromís, una nova esmena als Pressuposts Generals de l’Estat de 2018 amb l’objectiu de reclamar 6,22 milions d’euros al Govern espanyol per tal de reparar els danys causats a béns particulars i públics per les inundacions que patí l’illa el desembre de 2016 i el gener de 2017.

Aquesta reclamació, la qual s’ha presentat durant el període d’incorporació d’esmenes del Senat als PGE de 2018, s’afegirà a les 18 ja presentades per la formació ecosobiranista. En aquest sentit, l’esmena reclama al Govern espanyol que es destinin un total de 6,22 milions d’euros a Mallorca, quantitat que encara resta per pagar als municipis que es varen veure afectats.

La coportaveu de la formació i vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, ha apuntat que les Illes Balears, i especialment Mallorca ja que fou la més afectada pel temporal de 2016, «han estat abandonades per Madrid». Busquets ha recordat que els municipis de l’illa varen quantificar els danys públics i privats en 8,4 milions, «però a dia d’avui el govern d’Espanya només n’han aportat 2,2». La vicepresidenta ha finalitzat qualificant de «vergonyosa» aquesta situació «d’abandonament» per part de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.