Setmanari d'informació local - 138 anys

Les edicions municipals, presents un any més a l’estand del Consell a la Fira del Llibre

21581

Fins aquest diumenge, 10 de juny, l’estand del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca ofereix als visitants de la Fira del Llibre una mostra de les principals publicacions editades pels ajuntaments d’Algaida, Binissalem, Calvià, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor, Porreres i Santa Maria. En total, es tracta de 152 títols del fons editorial d’aquests ajuntaments en el qual es poden trobar des de publicacions de caràcter històric, cultural i etnogràfic a títols d’autors locals i premis literaris.

És el segon any que el Consell ofereix el seu estand als ajuntaments de Mallorca perquè hi puguin exposar i difondre les seves pròpies edicions. També hi són presents, un any més, les publicacions de la Universitat de les Illes Balears.

A tots aquests títols se sumen els propis del catàleg editorial del Consell de Mallorca que, enguany, presenta dues novetats editorials: L’espectacle, de Joan Mas, dins la col·lecció L’In6, i L’Objecte Sonor. 60 anys de grafisme musical a Mallorca, a partir de l’exposició del mateix nom que va acollir el Centre Cultural la Misericòrdia el setembre de 2016.

Els visitants a la Fira del Llibre també podran recuperar alguns títols exhaurits o inèdits d’autors com Josep M. Llompart –Totes les aus del món. Versions de poesia galaicoportuguesa (2012, núm. 19 de la col·lecció Mixtàlia)- i Bernat Vidal i Tomàs –La vida en rosa (2012, núm. 4 de la col·lecció L’In6 i El viatger (2002, núm. 2 de Mixtàlia)- , en un any en què tots dos escriptors són objecte de commemoració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.