Setmanari d'informació local - 138 anys

Escriuen 'Per una mar sense plàstic' a l'arena de la platja dels Murters

21619
created by dji camera

Associacions com Amics de la Terra, Greenpeace, GOB, Fundació Deixalles, Rezero, PIMECO, Recircula i Retorna són les entitats que donen suport a la campanya 'Per una mar sense plàstic' i han aprofitat el Dia Mundial dels Oceans per deixar un missatge «ben clar» sobre l'arena de la platja dels Murters (ses Covetes).

En el manifest de la campanya, les entitats donen solucions per revertir l'estat d'un mar Mediterrani que, avui dia, «presenta una de les concentracions més altes de contaminació per plàstics del món», han lamentat. Una d'elles és recuperar la pràctica de tornar les llaunes i les botelles a la tenda, com preveu la futura Llei balear de Residus.

Aquesta eina, han recordat, ja s'utilitza a 40 regions de tot el món amb èxit i ha de ser una gran ajuda per evitar que cada dia 1 milió d'envasos de begudes es perdin i acabin contaminant les Illes Balears. En el cas del plàstic, cada dia a les Balears es venen 500.000 botelles, de les quals 350.000 es perden i contaminen el nostre entorn.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.