Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera es decanta per Fina Santiago

21621

Aquest dissabte 9 de juny tendran lloc les primàries de MÉS que es disputen, per una banda, entre Miquel Ensenyat i Fina Santiago, per la presidència del Govern i, per altra banda, entre Bel Busquets i Guillem Balboa, per liderar el Consell.

A hores d’ara, molta gent de l’entorn de la formació ‘ecosobiranista’ i d’altres del mateix partit, ja ha mostrat el seu suport per un o per l’altra. Aquest divendres ha estat el torn del batle de Palma, Antoni Noguera, qui s’ha decantat definitivament per Fina Santiago, com a candidata a liderar el Govern.

Així ho ha expressat Noguera a través del seu perfil oficial de Facebook on ha reconegut que Santiago li havia demanat «unes paraules de suport». «Fina és justícia social i ho dic perquè aquesta legislatura han tornat a Palma, després de les retallades del PP, els nous centres de dia i una nova gran residència. Però sobretot, hi ha una fita capdavantera i innovadora a tot l’Estat espanyol que és la renda social garantida. Generar segones oportunitats a les persones és generar esperança a través de la política», ha assenyalat, per la seva banda, Antoni Noguera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.