Setmanari d'informació local - 138 anys

El Ballet de Moscou torna a l'agost a Mallorca amb 'El Llac dels Cignes' i 'El Quixot'

21627

El Ballet de Moscou tornarà a Mallorca amb 'El Llac dels Cignes', el 3 d'agost, i 'El Quixot', el dissabte 4 d’agost. Ambdues obres tendran lloc a l’Auditòrium de Palma a les 21:00h.

Segons un comunicat, el director Timur Fayziev ha expressat que «la vida d'un ballarí exigeix un compromís total. Els assajos són diaris i de moltes hores, cal portar una vida espartana, dedicada a millorar la tècnica, controlant les hores de son i de descans i, naturalment, cuidant molt l'alimentació. Però quan estàs enamorat del ball no suposa un sacrifici sinó tot el contrari».

Organització

El Ballet de Moscou està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos com el Bolshoi o l’Stanislavsky i és, ara com ara, una de les companyies més importants del seu país. Així mateix, la companyia porta un gran nombre de promeses de la dansa russa, encapçalats pels ballarins principals del Ballet, el matrimoni format per Cristina i Alexei Terentiev i per Aleksandr Petrichenko.

«Cerc artistes complets, amb una tècnica excel·lent i que sàpiguen ficar-se en el personatge i commoure l'espectador. La tècnica sola no em serveix», ha apuntat Fayziev.

Preus de les entrades

Finalment, han informat que les entrades a partir dels 20 euros es poden adquirir en les taquilles i per internet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.