Setmanari d'informació local - 138 anys

Campomar: «Bauzá ens ha demostrat què és capaç de fer per aquestes illes: res»

21679

La diputada de MÉS per Mallorca Joanaina Campomar ha valorat la decisió de l’expresident del Govern, José Ramón Bauzá, de presentar-se per a liderar el Partit Popular en l’àmbit estatal. «Bauzá ens ha demostrat què és capaç de fer per aquestes illes com a president del Govern i ens ha demostrat què és capaç de fer com a senador: res».

Campomar ha subratllat que MÉS per Mallorca «només qüestionarà la feina del senyor Bauzá com a senador de les Balears» i que «serà notícia quan hagi aconseguit alguna cosa com a representant de la ciutadania illenca, cosa que encara no ha fet. Lamentam que la seva tasca com a senador no hagi estat profitosa per a la nostra ciutadania».

Cal recordar que l'expresident de les Balears i senador José Ramón Bauzá està disposat a impulsar un 'corrent liberal' de cara al congrés que decidirà el substitut de Mariano Rajoy al capdavant del Partit Popular, però encara «no té decidit» si aquest moviment pot quallar en la seva candidatura a la presidència del partit espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.