Setmanari d'informació local - 138 anys

Tots els taxis estacionals de Formentera seran vehicles híbrids

21853

Tots els taxis estacionals de Formentera seran vehicles híbrids, una mesura, que segons ha destacat el Consell de Formentera, es reafirma la seva postura d'implantar els vehicles sostenibles a l'illa «en pro de la minimització d'emissors en motors de combustió».

La substitució de vehicles convencionals per sostenibles a la flota del servei públic se suma a altres iniciatives adoptades, com la substitució progressiva de la flota de vehicles municipal i l'esmentada 'fiscalitat verda', bonificant imposos i taxes a vehicles sostenibles.

El Consell ha recordat que aquest any ampliarà el nombre de llicències i el període de servei. Així, es passarà de vuit taxis estacionals a deu per a aquesta temporada i la de 2019. Pel que fa al període de servei, s'ampliarà a quatre mesos, de l'1 de juny al 30 de setembre.

A més, s'estableixen dos torns, amb cinc taxis que donaran servei del juny a l'agost i cinc del juliol al setembre.

Segons la institució, el servei es reforçarà amb cinc vehicles al juny i setembre i amb deu al juliol i agost. La flota anual és de 25 taxis, dels quals dos estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.