Setmanari d'informació local - 138 anys

La presidenta de Mos Movem afirma que «la cooficialitat és nazisme»

21999

«La asturiana que lucha en Baleares: "La cooficialidad es nazismo"» aquest és el contundent i ofensiu titular que publica el diari asturià 'La Nueva España', que reprodueix unes declaracions de Maria José García «una asturiana que fa vint anys que viu a Menorca i que presideix la plataforma Mos Movem».

Segons els diari, aquesta dona nascuda a Oviedo, «combat la imposició del català i creu que oficialitzar l'asturià és el germen del nacionalisme».

Garcia s'esplaia en declaracions al rotatiu asturià, publicades la setmana passada, i explica la seva situació a Menorca: «fa anys varen començar a l'Educació, exigint el català i ara van per la Sanitat. Han aprovat un decret segons el qual el català ja no és un mèrit, sinó que és obligatori tenir el nivell B2 per tenir una plaça al servei públic o ser interí» i afegeix que «un professional de la sanitat el que ha de saber és exercir la seva professió».

Les delirants declaracions de Garcia, que és tècnica de riscos laborals a l'hospital públic, continuen amb aquest 'reflexió': «els polítics que estan a favor de la cooficialitat lingüística són talibans. Això m'ha servit molt per entendre com funciona l'ISIS i el seu adoctrinament i captació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.