Setmanari d'informació local - 138 anys

Oberta la convocatòria pública d'ajuts per a actuacions de foment de l'ús del català

22087

L'objecte general de la convocatòria és donar suport a activitats que contribueixin a la difusió i la promoció de l'ús social de la llengua catalana entre la població general, tant en l'autòctona com en la nouvinguda, de les Illes Balears

«Durant els darrers anys s’ha produït a les Illes Balears una important arribada de persones provinents de territoris no catalanoparlants que, a causa de les circumstàncies sociolingüístiques de les Illes, s’han trobat amb dificultats per aprendre la llengua catalana de manera natural mitjançant la integració en l’entorn», expliquen des de la Conselleria de Cultura.

Per això, «el català és i ha de ser també llengua de diversió i d’oportunitats; per tant, no s’ha d’oblidar la importància de garantir-ne l’ús en el món del lleure. La presència del català en aquest àmbit és de gran importància perquè és aquí on s’adquireix la llengua d’una manera natural i espontània i on es reforça l’ús del català com a llengua habitual sobretot entre els joves».

El termini per a sol·licitar aquests ajuts per a actuacions que tenguin a veure amb el foment de l'ús de la llengua catalana acaba el 23 de juliol. Les bases es poden consultar aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.