Setmanari d'informació local - 138 anys

La màquina de retorn d'envasos de Ciutadella ha tengut un èxit «desbordant»

S'han recollit prop de 14.000 envasos de plàstic

22089

La màquina de tornada d'envasos instal·lada a la plaça dels Pins de Ciutadella (Menorca) ha recollit un total de 13.627 envasos de plàstic durant les festes de Sant Joan, tal com han informat aquest dilluns des de l'organització de la iniciativa.

«Quan els residus tenen un valor econòmic, la gent no els abandona, ajuda amb entusiasme a la seva recuperació i els espais públics queden totalment nets», han assegurat. Segons han explicat, aquesta experiència, impulsada per la campanya 'Per un mar sense plàstic' amb el Consell de Menorca, l'Agència Menorca Reserva de Biosfera i l'Ajuntament de Ciutadella, ha tengut un èxit «desbordant».

La màquina de tornada d'envasos ha estat activa durant 10 hores entre els passats dies 23 i 24. Durant la primera jornada es recuperaren 5.600 envasos i durant la segona, 8.027. Les llaunes, botelles i tetrabrics recuperats representen en volum més de 10.000 litres. Cal recordar, que la màquina recompensava amb 10 cèntims per cada llauna, botella o tetrabric que s'introduís.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.