Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell penja la bandera LGTBI a tots els seus edificis

22091

El Consell ha penjat la bandera LGTBI a tots els seus edificis amb motiu de la commemoració, el 28 de juny, del Dia Internacional de l'Orgull LGTBISegons ha indicat aquest dilluns la institució, amb aquest gest el Consell mostra el seu suport a les reivindicacions i les necessitats del col·lectiu LGTBI.

El president de la institució, Miquel Ensenyat, ha assegurat que «la LGTBfobia, lluny de desaparèixer, continua manifestant-se a les aules, les llars, els centres d'oci i de treball, i fins i tot, a les administracions i serveis públics». Per aquest motiu, Ensenyat ha manifestat que «novament, aquest 28 de juny, és necessari un suport explícit a les demandes i necessitats de la població LGTBI».

A més de col·locar les banderes, aquest dimecres tendrà lloc un concert de la Mallorca Gai Men's Chorus (MGMC) en el Teatre Principal, organitzat pel Consell. Igualment, dia 28, a la porta principal del Consell, Joan Laínez i el MGMC llegiran el pregó al pas de la manifestació del Dia de l'Orgull que acaba a la plaça de Cort.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.