Setmanari d'informació local - 138 anys

L'ampliació del Parc Natural de Llevant es decidirà en un procés participatiu

22211

L'ampliació del Parc Natural de la Península de Llevant es decidirà en unes jornades de participació ciutadana. Totes les persones i entitats interessades podran aportar i debatre propostes per poder decidir la més adequada i consensuada, segons s'ha anunciat en la Junta Rectora del Parc aquesta mateixa setmana.

Així mateix, el projecte d'ampliació és una iniciativa «de gran transcendència» que necessita recollir totes les qüestions que suscita entre els diferents sectors d'Artà, Capdepera i Santa Margalida, segons ha explicat la Conselleria de Medi ambient en un comunicat. Per a això, s'organitzaran cinc tallers temàtics durant els mesos d'estiu, quatre dels quals estaran enfocats a diferents sectors socioeconòmics i un d'obert a tota la ciutadania.

El Parc Natural de Llevant, declarat en 2001 i que disposa actualment de 1.407 hectàrees, compta aquest estiu amb 25 treballadors, cinc més que l'any anterior. A més, l’Institut Balear de la Natura (Ibanat) hi ha incorporat un facultatiu superior d'espais naturals, un educador ambiental, un treballador de la brigada de conservació, un celador d'àrees naturals i un encarregat de refugis.

D'aquesta manera, al parc treballaran aquesta temporada dos facultatius superiors d'espais naturals, dos informadors, dos educadors ambientals, quatre brigadistes de conservació, cinc brigadistes forestals, dos encarregats de finques, dues celadores d'àrees naturals, tres encarregats de refugis, dos capatassos, un responsable del personal del Departament d'Espais Naturals i un responsable del Departament d'Espais Recreatius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.