Setmanari d'informació local - 138 anys

Homenatge a la Serra amb motiu del seu setè aniversari com a Patrimoni Mundial

22225

El centre Unesco Mallorca, juntament amb Ferrocarril de Sóller i l'Ajuntament d'Escorca, ha organitzat un seguit d'actes d'homenatge a la Serra de Tramuntana, programats per aquest cap de setmana, amb motiu del seu setè aniversari com a Patrimoni Mundial de la Unesco.

D'aquesta manera, la sala d'actes del Monestir de Lluc acollirà aquest divendres a partir de les 12.00 hores l'exposició 'Dibujos y pinturas del libro Die Balearen', la presentació del llibre 'Els Dibuixants de l'Arxiduc' i la presentació del puzle educatiu de la Serra.

A més, també tendrà lloc la conferència 'El Paisaje cultural agrario, patrimonio mundial' de l'investigador i economista de Sóller així com membre del Consell Institucional assessor de la Unesco, Bartomeu Deya.

Durant la jornada de dissabte, es presentarà a les 11.30 hores a l'estació del Tren de Sóller, al municipi de Sóller, el codi QR i el projecte 'Estima, protegeix, respecta, estima el paisatge i patrimoni'.

Entre els assistents, es troben la secretària general de la Comissió Espanyola de Cooperació amb la Unesco, Carmen Pinar; el batle d'Escorca, Antoni Solivellas; el president del Tren de Sóller, Óscar Mayol, i el director de projectes del Centre Unesco Mallorca, Óscar Pipkin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.