Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern espanyol acorda bonificar el 75% de descompte abans de l'agost

22319

El Govern espanyol ha arribat a un acord aquest dimarts amb els Governs de les Canàries i les Balears perquè la bonificació del 75 per cent per als trajectes aeris i marítims entre la península i tots dos arxipèlags, a més de Ceuta i Melilla sigui una realitat abans del proper 28 d'aquest mes de juliol.

Segons han informat després de la reunió mantengut a Madrid, el president de les Canàries, Fernando Clavijo, i la presidenta de les Balears, Francina Armengol, s'ha pactat amb Foment que la fórmula sigui un acord del Consell de Ministres. Sense fixar data, serà una de la reunions del Consell, la propera del 13 de juliol o les del 20 o 27, la que aprovi aquesta mesura.

Clavijo ha qualificat aquest acord de «magnifica notícia» per als quatre milions de ciutadans que viuen a les Balears, lles Canàries i Ceuta i Melilla. Al mateix temps que ha aplaudit que sigui un acord del Consell el que cristal·litzi la bonificació, ja que és la fórmula que li dóna major «immediatesa» al pacte. 

En la mateixa línia, Armengol ha fet valdre que l'acord aconseguit amb Foment fa que el descompte del 75 per cent sigui una realitat «el més ràpid possible». I ha explicat que de totes maneres s'impulsarà un reial decret que farà que s'harmonitzin les legislacions.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.