Setmanari d'informació local - 138 anys

Marxa entre Galilea i Calvià en memòria de les víctimes de la repressió franquista

23459

Memòria de Mallorca, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calvià i l'Ajuntament de Puigpunyent, ha organitzat la setena edició de la 'Caminada per la memòria' que tendrà lloc el proper 23 d'agost amb l'objectiu de recordar a les víctimes de la repressió franquista a la zona.

Segons ha explicat el Consistori calvianer en un comunicat, aquesta iniciativa commemora la caminada que varen realitzar dues dones des de Galilea fins a Calvià per recollir els cadàvers de Joan Ferrà i Cristòfol Barceló Mora, dos homes assassinats en 1936 per la repressió franquista.

La sortida de la marxa es realitzarà a les 18:30 hores a Galilea i es calcula que l'arribada serà a les 21:00 hores al cementeri de Calvià, on es realitzarà un acte d'homenatge.

L'acte comptarà amb la presència del batle de Calvià, Alfonso Rodríguez; el batle de Puigpunyent i Galilea, Biel Ferrà; i la consellera de Cultura, Fanny Tur.

El 2015, l'Ajuntament de Calvià i Memòria de Mallorca varen inaugurar en aquest lloc una placa commemorativa amb els noms de les víctimes desaparegudes i que es troben en la fossa comuna del cementiri municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.