Setmanari d'informació local - 138 anys

Arran aclareix que «no va haver-hi tensió» durant l'acció de s'Arenal

23617
Arran aclareix que «no va haver-hi tensió» durant l'acció de s'Arenal. | Parra/Arran

L'organització independentista Arran ha aclarit aquest dissabte que «no va haver-hi cap tensió entre els veïns» ni «cap tipus de protecció» per part de la policia durant, l'acció simbòlica que l'organització va celebrar en aigües de s'Arenal el passat 22 d'agost.

Segons ha assegurat Arran,« hi ha hagut especulacions i rumors sobre el que va ocórrer en la tarda del dimecres en l'Arenal». Així, l'entitat ha explicat que es va realitzar una 'performance' amb música, flotadors i pilotes dins de l'aigua de la platja i «es van desplegar les pancartes i dos pots de fum taronja per fer-ho tot més vistós».

Així, l'organització ha afegit que, al final l'actuació, se'n van anar de l'aigua «tranquil·lament» para, després, col·locar-se al passeig de la platja. En aquest moment, lamenten des d'Arran, va arribar la policia i «va demanar a dues persones que estaven recollint les coses de l'actuació que s'identifiquessin».

Davant això, Arran ha subratllat que una vegada identificades, «van marxar, i no va haver-hi cap necessitat de protecció ni cap tensió» als voltants.

L'organització independentista ha considerat que la «Capitalismofòbia no és turismofòbia, sinó lluita de classes», concretant que és una lluita sobretot contra el turisme que es concentra en zones com a Arenal o Magaluf, «que estan molt absorbides per la massificació turística i pel tipus d'oci que s'ofereix».

Durant aquests últims mesos, Arran ha volgut centrar l'activitat a evidenciar «diferents problemes de l'actual model turístic insostenible», a través de la campanya 'TourismKillsMallorca (el turisme mata Mallorca)'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.