Setmanari d'informació local - 138 anys

Interposen 230 denúncies contra la venda ambulant a les platges

23661

El control de la policia contra la venda ambulant il·legal a algunes platges que es va dur a terme dijous passat, coordinat per l’Institut de Seguretat Pública (Ispib), va acabar amb un total de 230 identificacions i denúncies administratives a venedors ambulants per part dels policies locals dels municipis que hi participaren.

Segons han detallat, el control policial contra la venda ambulant il·legal realitzat dijous passat va comptar amb la participació d'un total de 95 agents i es va dur a terme a les zones de platja de 20 municipis: Palma, Calvià, Llucmajor, Andratx, Sant Llorenç des Cardassar, Santanyí, Sóller, Santa Margalida, Pollença, Alcúdia, Muro, ses Salines, Maó, Ciutadella, Sant Lluís, es Migjorn Gran, Eivissa, Sant Antoni de Portmany, Sant Josep de sa Talaia i Santa Eulària del Riu.

Una vegada comptabilitzats totes les dades comunicades pels cossos de Policia local que participaren en aquesta actuació conjunta, la xifra global arriba a un total de 230 identificacions i denúncies administratives a venedors ambulants amb materials intervinguts: 126 venedors de diversos objectes, com a ulleres de sol, rellotges, bosses, roba o esportives, 45 venedors de begudes, 37 de fruita i 22 massatgistes.

Palma és el municipi on es realitzaren més actuacions en aquesta actuació conjunta contra la venda ambulant il·legal a les zones de platges. Així, es realitzaren 39 identificacions i 18 denúncies administratives a venedors amb materials intervinguts per part de la Policia Local de Palma. A més, es va procedir a la detenció d'una persona per un suposat delicte contra la propietat industrial.

Aquest *macrocontrol policial forma part de les actuacions conjuntes coordinades per l’Ispib, dependent de la Direcció general d'Emergències i Interior del Govern, dins de la planificació semestral d'accions coordinades amb les policies locals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.