Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Arxiu del Regne acollirà a partir de dijous l’obra `Bipolaritat´de Tomeu Coll

24049

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports acull a partir d'aquest dijous a la sala d'exposicions de l’Arxiu del Regne de Mallorca l'exposició 'Bipolaritat' de Tomeu Coll, exemple de «la simbiosi que sempre acaba sorgint entre l'art i la paraula».

Per a la seva nova obra, Coll ha col·locat en el rerefons del llenç uns poemes dels últims llibres de quatre poetes amb els quals se sent molt identificat: 'Mitologia' de Pere Joan Martorell, 'V' de Lucia Pietrelli, 'Afollada' de Laia Martínez i 'Tavernàries' de Manel Marí.

El projecte va arrancar oficialment el juny del 2017. El resultat són 17 quadres de mitjà i gran format i quatre papers en els quals hi ha una simbologia i unes tonalitats per a cada escriptor. Malgrat ser una mateixa sèrie, s'identifiquen quatre grups, en referència a cada autor.

Aquesta exposició itinerant, que es va presentar del 21 de juny al 21 de juliol de 2018 a l'octubre Centre de Cultura Contemporània de València. A l’Arxiu del Regne de Mallorca, les obres de Coll es podran veure des del 13 de setembre fins al 16 de novembre.

Així mateix, el 22 de setembre, per celebrar la Nit de l'Art, la sala romandrà oberta des de les 19.00 hores fins a les 22.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.