Setmanari d'informació local - 138 anys

Aproven la implementació de la categoria `Gold´per indicar la qualitat dels restaurants

24109

El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres a la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria la concessió d'una subvenció d'11.000 euros destinada a la Cambra de comerç de Mallorca per a implantar el certificat de sistemes de qualitat de la categoria 'Gold Restauració'.

Segons ha informat posteriorment la portaveu de l'Executiu, Pilar Costa, el decret que regula la categoria 'Gold' dels restaurants indica que els establiments tenen el dret d'identificar-se amb plaques que arrepleguen aquest grau de qualitat i «sempre que els locals superin un sistema reconegut per l'administració turística corresponent», ha assenyalat Costa.

La subvenció permetrà a la Cambra de comerç redactar informes de certificació de qualitat en els establiments de restauració interessats que compten amb els requisits necessaris per a accedir al certificat i que promoguin l'ús local de Mallorca.

En aquest sentit, l'ajuda presenta un caràcter normatiu i està subjecta al desenvolupament d'una seriosa d'actuacions, com la selecció de restaurants amb un criteri establit en el manual de restaurants amb segell 'Gold'; la revisió i gestió de tota la documentació del sistema de qualitat; entrevistes amb els responsables dels restaurants; i una auditoria final del procés avaluador favorable. El terme per a elaborar els informes acaba el 15 de novembre.

Aquesta subvenció s'emmarca en les competències de la Conselleria de Treball relatives al fonament de l'activitat econòmica i empresarial de Balears i el fonament del consum dels productes fabricats en el mateix territori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.