Setmanari d'informació local - 138 anys

Música i solidaritat per tal de reivindicar un Sàhara lliure

24133
El grup Ramon Rosselló & Ramonics donaren marxa amb el seu incisiu ritme i música. | AAPS

Solidaritat a dojo. Aquest dissabte a vespre es va celebrar el 'Festival per un Sàhara Lliure', un concert solidari per donar visibilitat, a través de la música, a la injustícia que viu aquest poble des de fa 43 anys. 

Segons han explicat des d'Amics del Poble Sahrauí, tots els assistents vàren passar una vetllada reivindicativa escoltant a na Júlia Colom i na Marga Rotger amb les seves «meravelloses veus». Na Júlia Colom cantà acompanyada del guitarrista Joan Arto.

Durant l'acte, presentat per Joan Carles Palos, també es va passar un emotiu vídeo clip amb una cançó dedicada al poble sahrauí composta i cantada per Marian Lush amb imatges dels campaments de refugiats.

Finalment, després dels agraïments de la presidenta de l'entitat, el grup Ramon Rosselló & Ramonics donaren marxa amb el seu incisiu ritme i música. A l'acte hi foren presents, entre altres, el president del Parlament Balear, Baltasar Picornell i el director de cooperació del Govern a més de nombrosos membres i simpatitzants de l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.