Setmanari d'informació local - 138 anys

Milers de persones diuen Sí a la Cultura

24311

Aquest dissabte s'ha fet a diversos punts de Palma la Diada Sí a la Cultura convocada per l'O¡bra Cultural Balear i altres entitats culturals.

A la Diada, que ha durat 12 hores, hi han participat milers de persones de totes les edats.

A la Plaça París s'han encetat les actuacions amb el conjunt Swing Wacky Tobacco, que ha fet ballar desenes de persones malgrat el sol intens que queia damunt la plaça a les 12:30.

Durant vàries hores dues grafiteres han elaborat dos grafits amb els lemes 'Sí a la Cultura' i 'No callarem!'. Desenes de persones hi han col·laborat.

Lhorabaixa ha començat amb l'actuació de l'Orquestra de Cambra de Mallorca que ha meravellat el públic que s'ha acostat a la plaça París per gaudir del concent.

A les 17 hores ha començat l'actuació de Cucorba que ha congregat cenetnars de persones. A la mateixa hora havia de començar el concert coral a s'Escorxador, però s'ha hagut de suspendre perquè l'ajuntament no ha cedit el local.

Passades les 18 hores els xeremiers Pau i Càndid han fet sonar tres peces i han donat pas a l'arribada de tres batucades a la plaça París, que han fet sonar els seus timbals per tot el carrer Blanquerna.
Una de les activitats amb més participació ha estat la ballada popular amb el conjunt Arreu.

A continuació ha estat el torn del hip hop, amb algunes cançons de Valtònyc i l'actuació en directe de Pablo Hasél.

Just després ha estat el torn dels grups JÈS i Escarràs que han aconseguit convocar centenars de joves.
A la Llibreria Lluna hi ha hagut també activitats de la Diada. S'hi ha pogut viure la presentació del llibre de Pere Perelló, 'Au ca, arruix!', a continuació s'ha pogut escoltar 'Ocellada', espectacles de poemes de Josep Maria Llompart musicats per Glòria Julià i Víctor Leiva. Una glosada amb Maribel Servera, Mateu Xurí, Toni Mosset i Alícia Olivares ha tancat les activitats a la llibreria Lluna.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.