Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca recupera el Consell de Joventut

24343

El departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell de Menorca, liderat per Miquel Company, recupera el Consell de Joventut de Menorca, òrgan de participació de totes les associacions de joves i entitats prestadores de serveis a la joventut per a debatre sobre els problemes que tenen els joves i decidir sobre les possibles solucions i oportunitats dels mateixos. Precisament, al plenari del dilluns passat es va aprovar l’aprovació inicial del reglament que ha de regir el Consell de Joventut de Menorca.

Miquel Company ha assenyalat que des de principi de mandat «ha estat una prioritat tornar a engegar la maquinària per recuperar el Consell de Joventut de Menorca, un òrgan que té per objectiu donar veu als nostres joves i que les seves demandes i necessitats es vegin escoltades i recolzades per les institucions». A més, ha afegit que, en definitiva, «es tracta de donar compliment a l’obligació i el deure que tenim els que esteim governant a les institucions de promoure i fer efectiu el dret de participació del jovent en la vida política, econòmica, cultural i social».

Entre algunes de les funcions del CJM està elaborar informes sobre la realitat juvenil i fer- los públics, deliberar sobre la situació i l’orientació general dels serveis adreçats als joves, recollir i canalitzar la veu, les iniciatives i els suggeriments de persones que no formin part del Consell, col·laborar en l’execució i avaluació del Pla Menorca Joves i en tots els altres programes, entre d’altres. A més, el CJM s’estructura en l’assemblea, el grup motor, els grups de treball, la presidència, la vicepresidència i la secretaria, vetllant per damunt de tot que hi hagi una presència equilibrada d’homes i dones en els seus òrgans, sempre que sigui possible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.