Setmanari d'informació local - 138 anys

Nou llibre de la col·lecció 31D Poesia: 'Miloques i rabasses' de Clara Fiol Dols

24459

Aquest divendres 28 de setembre, a les 19:30 hores, a Can Alcover (c. Sant Alonso, 24 – Palma), es farà la presentació del llibre de poesia de Clara Fiol Dols, titulat 'Miloques i rabasses'. La presentació serà a càrrec de Nicolau Dols, Doctor en Filologia Catalana i l'autora.

Documenta Balear acaba de publicar el segon volum de la col·lecció 31D Poesia. Es tracta del primer llibre de Clara Fiol Dols, titulat 'Miloques i rabasses'.

Miloques i Rabasses és el debut poètic de la cantant i compositora Clara Fiol. S'hi concentren gran part del seu repertori com a lletrista, un conjunt d'epigrames i un aplec de poemes íntims que mai no han sonat en forma de cançó. L'obra balla amb la tradició i amb la contemporaneïtat: sense oblidar les arrels mallorquines, i fent un particular homenatge a la llengua amb què va ser enconada, Fiol repassa el seu present instal·lat a Barcelona.

Amb paraules de Sebastià Portell, teniu entre les mans una obra «popular, d’avantguarda, barreja del tot i de no-res, continuadora de moltes poètiques i trencadora i segur que anticipadora de tantes altres.»

Clara Fiol Dols

Clara Fiol (Palma, 1995) és cantant i compositora. D'ençà de 2013 volta pels escenaris de Mallorca i Barcelona oferint concerts i recitals, acompanyada de Joan Vallbona (premi Ona Musicat, 2017) o com a membre del trio vocal Marala. El 2018 recull les lletres del seu repertori i altres escrits poètics a l'aplec Miloques i Rabasses (Editorial Documenta Balear).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.