Setmanari d'informació local - 138 anys

Santanyí i la Guàrdia Civil volen obrir una oficina d’Atenció al Turista Estranger

24537

L’Ajuntament de Santanyí i la Guàrdia Civil han acordat fer «tot el possible» per obrir una oficina del Servei d'Atenció al Turista Estranger (SATE) a Cala d'Or.

Així ho han establert durant la Junta Local de Seguretat de Santanyí, que s'ha reunit aquest dilluns per analitzar quines són les necessitats del municipi en matèria de seguretat durant els pròxims mesos.

El Consistori està a punt de començar les obres d'un nou edifici per a dependències municipals, on està previst que hi hagi un espai per a la Guàrdia Civil. En aquest espai, es podria instal·lar una oficina SATE.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés (PP), ha assegurat que «és molt important per al municipi, que viu del turisme, poder comptar amb una oficina del SATE, no només per als visitants, sinó també per als residents, pel tipus d'atenció que es dóna».

«L'experiència d'altres municipis turístics de les Illes Balears ha estat molt positiva, per això des de l'equip de govern es fa tot el possible per tenir una oficina de la Guàrdia Civil d'aquestes característiques a Cala d'Or».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.