Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Bombers del Consell de Mallorca adquireixen 10 vehicles nous

24545

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i la directora insular d'Emergències, Paola van Gent han presentat, a la finca pública de Raixa, els vuit nous vehicles de transport mixt lleuger (TML) i els dos furgons de salvament de muntanya (FSV) adquirits per part dels Bombers de Mallorca. Aquestes noves dotacions mòbils es troben totalment equipades i presenten la màxima ergonomia i seguretat per a donar un servei de qualitat davant qualsevol emergència.

Pel que fa a la distribució dels vehicles els vuit TML es destinaran un a cadascun dels parcs del servei de bombers de Mallorca (Inca, Calvià, Llucmajor, Manacor, Artà, Felanitx, Sóller i Alcúdia) i els dos furgons FSV als parcs territorial ubicats a d’Inca i Sòller des d’on treballen els especialistes en rescat a muntanya del servei. L'adquisició d'aquests nous vehicles ha suposat una inversió de 571.362 euros.

El president del Consell, Miquel Ensenyat ha destacat que «la utilitat d’aquests nous vehicles és múltiple gràcies a la seva polivalència com a unitat de transport de persones i materials». El president de la institució insular ha explicat que «aquests nous efectius també podran intervenir en emergències com puguin esser salvaments, accidents de trànsit i recerca de persones desaparegudes en entorns rurals». «Vehicles com els que presentam avui són molt necessaris per un servei de bombers com el del Consell de Mallorca ja que la seva carta de serveis conté una gran diversitat d’actuacions que més enllà dels vehicles propis de l’extinció d’incendis requereix vehicles multifuncionals. La innovació que aporten aquests nous vehicles millorarà especialment la seguretat dels bombers en les seves actuacions», ha puntualitzat Ensenyat.

Per la seva part, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha assegurat que «la seva incorporació reforça tot l'operatiu dels Bombers de Mallorca per als pròxims anys». Font també ha afirmat que «per tal de respondre a les necessitats i al treball en xarxa coordinat que desenvolupen tots els parcs de bombers era necessària aquesta adquisició».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.