Setmanari d'informació local - 138 anys

Les 'Barridiades' comencen aquest dissabte per fomentar l'activitat esportiva

24567

El Parc de la Fertilitzadora, a Son Costa, serà l'escenari aquest dissabte de la primera jornada de la nova programació de Barridiades 2018, que ha presentat aquest dimarts l'Institut Municipal de l'Esport (IME) de Palma.

L'Ajuntament ha recordat que aquestes jornades ludicoesportives són gratuïtes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys. Tendran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 hores a diferents barris de Palma.

El programa es proposa promocionar i acostar la pràctica esportiva a infants i joves, fomentar valors com la tolerància, la integració, l'educació i la inclusió; i impulsar hàbits saludables en les barriades de Palma.

Les jornades comptaran amb activitats com a bàsquet, voleibol, tenis, hoquei, bàdminton, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slackline, petanca, escacs, cotxes de pedals, i esports adaptats com goalball, voleibol i bitlles.

Els infants també podran gaudir d'un circuit de bicicletes d'educació viària en el qual participa la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

En aquest ordre, les properes jornades de Barridiades tendran lloc a Son Cladera, sa Indioteria, Son Roca, Can Capes, Sant Jordi, Sindicat, Son Fortesa Nord, Rafal Vell, Nou Llevant, Son Oliva i s'Arenal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.