Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen un home per maltractar i abusar sexualment de la seva parella

24593

Un home de 30 anys ha estat detengut per abusar sexualment de la seva parella, a qui també sotmetia a maltractaments des de feia uns mesos. Els abusos eren constants, ja que si no accedia a mantenir relacions, temia per la seva integritat física, han detallat.

La víctima va acudir aquest passat dilluns a dependències policials per denunciar els fets i va explicar que poc després d'iniciar la relació, començaren els maltractaments, tals com a insults, cops, vexacions.

Tal com va explicar, en una ocasió, fins i tot, la va tancar en el gimnàs, on ell treballa, i la va copejar per tot el cos. Va poder escapar del seu agressor en un moment de distracció. Després de l'agressió, la víctima va acudir a un hospital de Palma i va mentir al personal de les causes que li provocaren les seves ferides per por de represàlies de la seva parella si coneixia que l'havia denunciat.

D'aquesta manera, han explicat que va ser la telefonada d'un ciutadà la que va alertar a la Policia que s'estava produint un episodi de maltractaments en un gimnàs de Palma. Aquest es va produir arran que la dona va deixar el paquet de tabac en un lloc del gimnàs.

La discussió acabà dins del vestuari del gimnàs amb agressions cap a ella, fins que va acudir una dotació de Policia. La dona també va mentir perquè no ho detinguessin i evitar represàlies.

Malgrat això, aquest dilluns, la víctima va acabar per interposar la denúncia davant la Policia que va detenir a l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments i abusos sexuals. El detengut, després d'haver estat posat a disposició judicial, va ingressar a presó aquest dimarts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.