Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Institut d’Estudis Baleàrics participa en la 36a Fira Líber de Barcelona

24623

L’Institut d'Estudis Baleàrics (IEC) està participant amb un estand propi d'uns 16 metres quadrats Fira Internacional de Llibre Líber a Barcelona per presentar les novetats editorials d'autors de les Illes.

Segons ha detallat aquest dijous la Conselleria de Cultura, l'objectiu és impulsar el sector editorial de les Balears en la fira, que se celebra del dimecres al divendres. A Barcelona s'han desplaçat diferents editors, així com un equip tècnic de l’IEB, amb la finalitat de buscar distribuïdors perquè els llibres balears arribin més enllà de l'àmbit insular.

La tasca principal de l’IEB en la fira és recolzar als editors illencs a través del desplaçament, a més de programar reunions entre editors de les Balears i editors i distribuïdors internacionals assistents a la fira.

Per a això, l’Institut té concertat unes 40 cites, la majoria amb editorials espanyoles, per presentar les novetats en títols d'aquest any i de l'any passat; a les quals també se'ls recorda que l’IEB té una línia de subvencions que permet donar ajudes a les editorials que publiquen autors de les Illes en qualsevol altre idioma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.