Setmanari d'informació local - 138 anys

Contenidors roses fomentaran el reciclatge de vidre i visibilitzaran el càncer de mama

24717

Ecovidre, en col·laboració amb l'Ajuntament de Palma i Emaya, ha instal·lat deu parelles de contenidors roses a Palma per tal de fomentar el reciclatge d'envasos de vidre i visibilitzar el càncer de mama.

Segons ha detallat aquest dilluns el consistori, aquesta iniciativa s'emmarca en el Dia Mundial del Càncer de Mama i suposarà que per cada quilo d'envasos dipositats, Ecovidre destinarà un euro a la fundació Sandra Ibarra.

Des d'avui i durant les pròximes setmanes, 20 iglús roses, el color de la lluita contra el càncer de mama, estaran ubicats per parelles a la plaça de Santa Eulàlia, passeig del Born, campus de la UIB, porta de Santa Catalina, parc de les Estacions, plaça París, Can Pastilla, les Maravillas i dos punts de s'Arenal.

En aquesta ocasió, la campanya s'ha estès per més de 60 ciutats, com Sevilla, Barcelona o Santander per tal de sensibilitzar a un major nombre de ciutadans. Així doncs, el nombre total de contenidors instal·lats és de més de 250.

Segons les dades de 2017, Palma va reciclar un total de 8.348 tones de vidre, el que suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 20,5 kg; la primera meitat de 2018 ja s'havien recollit 5.222 tones de vidre a Palma, un 41,3 per cent més que en el mateix període de l'any anterior.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.