Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini per presentar-se al Premi Ciutat de Palma d'Antoni Gelabert d'Arts Visuals

24735

L'Ajuntament de Palma ha obert el termini per participar en el Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d'Arts Visuals 2018, el qual compta amb un premi de 12.000 euros, que es lliurarà el pròxim 20 de gener.

Segons ha informat el Casal Solleric, el termini romandrà obert fins al 22 d'octubre i la documentació necessària podrà presentar-se tant presencialment com per correu certificat en el Casal Solleric. Els finalistes seran triats a principis de desembre i, després de l'acte de lliurament de premis del 20 de gener, les obres finalistes romandran exposades en el Casal fins al 13 de març.

El jurat estarà format per l'artista visual Alicia Framis; la crítica d'art Luisa Espino; l'artista visual Marta Pujades; el filòsof i promotor cultural Bartomeu Marí; i l'historiador de l'art i gestor cultural Jaume Reus.

L'artista guanyador podrà triar entre dues opcions: exposar el seu projecte en el Casal Solleric amb honoraris de 3.000 euros més 9.000 euros de despeses expositives o crear un projecte de recerca sobre les arts visuals amb els mateixos honoraris i la possibilitat de publicar-ho el desembre de 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.