Setmanari d'informació local - 138 anys

El País Valencià ofereix ajuda a Armengol per la tragèdia de les inundacions

24761

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s'ha mostrat «consternat» per la mort de cinc persones i la desaparició d'altres per les inundacions que han afectat la zona de Llevant de Mallorca i ha expressat la solidaritat del poble valencià. Així mateix, ha ofert ajuda a la presidenta de les Balears, Francina Armengol.

Així ho ha indicat Puig als mitjans de comunicació a Brussel·les, on ha acudit al Comitè de les Regions per parlar sobre migració i connexions ferroviàries.

«Estem consternats. He estat parlant amb la presidenta de les Balears donant-li tota la solidaritat del poble valencià i tota l'ajuda possible si és necessària», ha explicat Puig, qui ha admès que «a tota la conca de la Mediterrània les pluges torrencials generen catàstrofes».

En aquest sentit, ha manifestat que el canvi climàtic «hi és» i que s'han de «cercar les millors fórmules per fer mesures estructurals que impedeixin la transformació del clima».

Així mateix, ha penjat a missatge en el seu compte personal de Twitter, en el qual assenyala que, des de Brussel·les, està «seguint amb atenció les tràgiques inundacions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.