Setmanari d'informació local - 138 anys

Fina Santiago: «S'ha d'anul·lar ja la reforma laboral. Ara, tenir feina no és garantia de qualitat de vida»

24913

Aquest dilluns s'ha fet una taula rodona sobre l'estat de la pobresa a les Illes Balears que ha organitzat EAPN-Illes Balears amb l'objectiu de reflexionar sobre la incidència de l'exclusió social i l'empobriment a les Illes Balears.

L'acte ha comptat amb la participació de la Consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears, Fina Santiago, del director d’EAPN-Illes Balears, Andreu Grimalt i d’un representant de la Coordinadora de ONGD de les Illes Balears, Juan Recio.

Durant la taula rodona s'ha denunciat que la pobresa s'està cronificant. Cada vegada hi ha més diferència entre rics i pobres, i tenir feina o formació ja no garanteix ni la promoció social ni una mínima qualitat de vida.

Fina Santiago ha afirmat que «S'ha d'anul·lar ja la reforma laboral. Ara, tenir feina no és garantia de qualitat de vida. El treballador pobre existeix i s'ha d'abordar un debat seriós i profund sobre el repartiment de la riquesa».

La Consellera també ha explicat que «Parlar de pobresa és parlar de desigualtat i cal mantenir polítiques decidides, com les impulsades pel Govern com la Renda Social, la lluita contra l'explotació laboral, la promoció de l'habitatge, el lloguer públic...»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.