Setmanari d'informació local - 138 anys

La 13a edició del Teatre de Barra es trasllada al carrer Blanquerna

24933

La 13ª edició del Teatre de Barra es trasllada enguany al carrer Blanquerna i comptarà amb cinc nous autors que es podran veure en els cinc bars de la barriada i que cada dijous centraran les seves obres en el tema de les addiccions.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, 'Addictes al Teatre de Barra' començarà el dijous 18 d'octubre i finalitzarà el 17 de novembre, amb una gran final, que se celebrarà en el Teatre Mar i Terra.

En concret, es desenvoluparan quatre comèdies i un drama: 'Sessió d'hipnosi' de Maria Antònia Mateu; 'La nineta dels pulmons de cuiro' de Bernat Molina; 'Nomofòbia' de Jaume Sureda; 'Figues' de Lluís Colom i Quique Mongay; i 'Què t'hi jugues?' de Margalida Arrom.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha remarcat que es tracta «d’un cicle més que ha permès crear nous públics, acostar el teatre a les barriades de la ciutat i jugar amb el fet que no s'hi hagi en un lloc concret sinó prop de totes les barriades».

«Aquest any el 17 de novembre es farà la gran final en el Teatre Mar i Terra representa tot un mes de teatre amb un format original que estira molt i que en cada edició anima a més gent», ha assenyalat.

Per la seva banda, el coordinador del Teatre de Barra, Javier Matesanz, ha explicat que aquesta edició del cicle permet «dinamitzar els barris». «És una fórmula que crea un fet teatral al carrer, ja que quan la gent surt al carrer i es troba amb els quals han vist un altre interactuen», ha afegit.

Per la seva banda, la presidenta de Òrbita Editorial i organitzadora del Teatre, Natalia Rabassa, ha apuntat que Blanquerna és «un barri molt actiu i molt emblemàtic que enriquirà el Teatre» i ha recordat que les entrades d'aquesta edició es podran adquirir en els bars on es fa l'obra de Teatre, així com en la llibreria Drac Màgic i en el bar 'Punt de Joc'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.