Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera acollirà el pròxim mes les III Jornades de Cultura Popular

24939

Formentera acollirà els dies 2 i 3 de novembre les III Jornades de Cultura Popular i Tradicional de les Balears, que tendran lloc al Centre de Dia de Sant Francesc Xavier. Segons ha informat el Govern, les Jornades formen part d'un cicle anual i de rotació entre les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

El Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional de les Balears, en les seves funcions de salvaguardar i difondre el patrimoni cultural immaterial, ha tengut la iniciativa d'organitzar aquestes Jornades d'estudi i de reflexió que es duran a terme amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern i del Consell Insular de Formentera.

Aquest any les III Jornades tendran com a tema general els equipaments culturals: museus i patrimoni immaterial, patrimoni immaterial i territori i arxius de memòria: objectes, imatges i sons.

Com en anys anteriors, participaran com a ponents especialistes illencs i de fora de Balears, coneixedors dels diferents vessants del tema. Per acabar, hi haurà un debat final en el qual assistiran tots els ponents i assistents. Les inscripcions podran realitzar-se a la web del *Govern fins al 29 d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.