Setmanari d'informació local - 138 anys

Emaya visita més de 500 establiments a Pere Garau per conscienciar sobre la gestió de residus

24987

La presidenta de Emaya, Neus Truyol, i el regidor del districte de Llevant, Joan Ferrer, han explicat aquest dijous que s'han visitat més de 500 establiments a Pere Garau com a part de la campanya d'informació i conscienciació sobre civisme i bones pràctiques en relació a la gestió de residus.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, aquesta campanya s'estendrà a altres barris de Llevant, com són Son Gotleu, Foners i La Soledat. Així mateix, s'ha distribuït material i s'han penjat cartells en habitatges, centres culturals i locals d'associacions, col·legis, centres de salut i altres llocs concorreguts del barri.

Un dels principals elements de la campanya és un cartell on es recorda, en cinc idiomes, el dia de recollida de residus, i es demana la col·laboració per tenir una ciutat neta. Truyol ha recordat que l'empresa municipal ha incrementat notablement els serveis de neteja i les freqüències de recollida de residus en Pere Garau, ja que abans les rutes de neteja manual es realitzaven en dies alterns i ara tenen una freqüència diària.

En aquesta línia, es disposa d'un equip de neteja amb aigua a pressió tres dies a la setmana, un servei especial per als dies de mercat i un equip polivalent per repassar àrees de contenidors, desbordaments, neteges especials i retirada d'herbes.

Per la seva banda, Ferrer ha volgut agrair la millora dels serveis de neteja realitzada per Emaya i «el treball de conscienciació perquè l'incivisme no impedeixi que les millores de neteja es materialitzin en unes millores per al barri».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.