Setmanari d'informació local - 138 anys

Els ajuntaments decidiran com poden ajudar als municipis afectats per les inundacions

25167

La FELIB proposa una Comissió Mixta juntament amb el departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca on els ajuntaments de les Balears puguin estructurar els mecanismes d'ajuts a municipis afectats per les inundacions.

«Els ajuntaments hem estat, som i serem solidaris els uns amb els altres. Amb aquesta comissió posarem sobre la taula quins municipis necessiten la nostra ajuda perquè no s'ha parlat del cas de Pollença o Alcúdia», explica el president de la FELIB, Joan Carles Verd.

La posada en marxa de la comissió s'ha aprovat aquest dijous a l'Assemblea de Batles després de llegir un manifest en suport als municipis afectats per les intenses pluges del passat 9 d'octubre. A més, els ajuntaments aportaran tres milions d'euros a càrrec de la partida destinada a les subvencions per obres i serveis del pressupost de 2019. Si la quantitat no fos a bastament per a ajudar a la restitució d'infraestructures, equipacions i instal·lacions municipals, la diferència l'assumiran els pressuposts generals del Consell de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.