Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern valora les negociacions amb Cemex i treballarà per mantenir l’activitat industrial a Lloseta

25409

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha valorat aquest dimarts que Cemex hagi acceptat obrir una mesa de treball sobre el futur de la seva fàbrica a Lloseta, i ha avançat que la intenció del Govern és mantenir el major nivell possible d'activitat industrial al municipi i garantir l'estabilitat de les ocupacions.

Així s'ha expressat Negueruela en declaracions als mitjans en les quals ha subratllat que és «la primera vegada que succeeix en anys que una gran empresa accepti aquest tipus de negociació», i ha desitjat que «tant de bo s'hagués fet amb EREs com el de Coca-cola, Bimbo o Pepsi».

La negociació serà conjunta amb la Junta d'Andalusia, però podrà haver-hi «solucions diferents» per a les fàbriques de Lloseta i d'Almeria «sempre que siguin pactades», segons ha indicat el conseller, que ja ha parlat amb el conseller andalús.

Negueruela ha explicat que el Govern partirà «amb tots els escenaris oberts possibles» i «amplitud de mires» en les reunions que es convocaran «pràcticament de manera setmanal». A més, ha celebrat que ara tenen «un Ministeri proactiu». Sobre aquest tema, ha dit al PP que «en lloc de fer rodes de premsa on incendia i diu que no s'ha fet gens, que escolti».

«Nadal i Guindos mai agafaren el telèfon per parlar amb nosaltres en cap dels tancaments de multinacionals que afectaven diferents centres», ha dit Negueruela, en referència als exministres del PP, lamentant que «la resposta era sempre que això és el lliure mercat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.