Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi responsabilitza el Govern i el Govern espanyol de l'apagada de Menorca

25437

El Pi ha considerat aquest dimecres que el Govern espanyol i el Govern de les Balears són corresponsables de l'apagada que va patir Menorca el passat 28 d'octubre «a causa de la precària situació del subministrament energètic».

El president de la formació, Jaume Font, ha assegurat que les dues administracions «han permès a Red Eléctrica que Menorca estigui aïllada per deixar en desús el cable elèctric amb Mallorca des de l'any 2016».

Font, acompanyat pel secretari general d'El Pi, Josep Melià, s'ha reunit amb representants de PIME Menorca per a abordar l'actual situació en matèria de subministrament energètic i les possibles indemnitzacions derivades de l'apagada.

En aquest sentit, Font ha reclamat al Govern que faciliti «tota la informació necessària i ajudi en la tramitació de les indemnitzacions que empresaris i particulars podran sol·licitar per les pèrdues sofertes per la falta d'electricitat».

Els representants d'El Pi han criticat que el Govern «no demanés un pla de contingència per a Menorca quan el cable va deixar d'estar operatiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.