Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «MÉS és una cooperativa política amb molta gent compromesa»

La formació ecosobiranista ja té les llistes electorals que concorreran el maig de 2019

25531
Els candidats de MÉS han encoratjat a la gent a votar en les eleccions de 2019. | MÉS per Mallorca

L'acte de proclamació dels resultats de la segona part de les primàries de MÉS per Mallorca, on s'han consolidat els equips de persones que es preparen per governar a partir de maig del 2019, ha tengut lloc aquest diumenge a Can Alcover.

Envoltats de candidats i candidates, amics i simpatitzants, la formació ecosobiranista ha presentat i ha donat la benvinguda, tal com han explicat, «als homes i dones que donaran continuïtat i un impuls innovador a les polítiques capdavanteres que ha posat en marxa el govern del canvi durant aquesta legislatura».

Antoni Noguera qui ha rebut un suport total per tornar a repetir al capdavant de la batlia de Palma, continuarà el seu projecte de fer «una Palma verda, sostenible i més just» amb l'actual tinenta de batlessa, Neus Truyol i amb la resta de persones amb la qual es presentarà a les eleccions el 2019. «És un equip que ve avalat per la força de la gent», ha assenyalat. L'actual batle de Ciutat també ha destacat que «MÉS és una cooperativa política amb molta gent compromesa amb aquest projecte obert i transformador».

Els candidats i candidates que varen ser triats a les primàries del passat mes de juny, Miquel Ensenyat, Fina Santiago, Bel Busquets i Guillem Balboa han aprofitat per «encoratjar la gent» de cara a les eleccions. Ensenyat també ha agraït a totes les persones que s'han apuntat per participar en «aquest procés democràtic, tant qui s'ha apuntat a les llistes com qui ha votat per participar en el projecte». Alhora, Santiago ha destacat la importància que la gent vagi a votar.

A l'acte de Can Alcover s'ha reunit més de 150 persones, entre els candidats a les primàries i les que són militants i simpatitzants del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.