Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS segueix esperant que l'acord del REB arribi «durant el mes de novembre»

25637

El grup parlamentari de MÉS per Mallorca ha manifestat aquest dimecres que continua esperant que l'acord del Règim Especial per a les Balears (REB) entre Madrid i el Govern arribi al llarg del mes de novembre i el de Podem ha manifestat que també ho espera i que sobre la negociació manté unes «expectatives prudents».

Els portaveus d'aquestes dues formacions, Josep Ferrà i Alberto Jarabo, respectivament, s'han expressat així en relació a la reunió que té lloc aquest dimecres entre la cap de l'Executiu, Francina Armengol i el president del Govern, Pedro Sánchez.

Jarabo ha mostrat «tot el seu suport a Armengol» i ha demanat a la resta de grups que siguin «més ferms» en la seva defensa de la negociació i «no estenguin dubtes». Malgrat això, ha dit que si hi ha alguna cosa que «impedeixi la negociació» Armengol ha de convocar a tots els partits «immediatament en el Consolat de Mar».

Des de MÉS per Menorca, Nel Martí ha assenyalat que espera que el REB contempli la «doble insularitat» perquè si no és així, suposaria «un fracàs».

El portaveu del PI, Joan Font, ha comentat que «per aprovar el REB no es necessiten partits independentistes», ja que bastaria que PP, Ciudadanos i PSOE al Congrés «votessin a favor». «Notam una falta de suport real dels partits que aquí recolzen el REB però no ho fan a Madrid», ha censurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.