Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell i 56 ajuntaments penjen una bandera pel Dia contra la violència masclista

25749

El Consell de Mallorca i un total de 56 ajuntaments han penjat en les seves façanes una bandera en commemoració del 25 de novembre, Dia internacional per l'eliminació de la violència masclista.

Segons ha informat la Institució, el Consell incorporarà a partir d'aquest dilluns tres quadres en la seva entrada: 'Por', 'Renéixer' i 'Trepitjant' d’Ada Martínez, supervivent de la violència de gènere que va plasmar en la pintura el que sentia durant el procés i la lluita que va haver de viure per continuar amb la seva vida.

«Vull dedicar aquestes obres a totes les dones que sofreixen o que han sofert violència masclista, sobretot a Sacramento Roca, que tristament ja no està amb nosaltres. Vull dir que hi ha una sortida, que denunciïn i que l'amor li està esperant fora d'aquest mal somni», ha explicat Martínez durant la presentació.

Per la seva banda, el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón, han estat els encarregats de penjar la bandera i han acompanyat a Martínez en la presentació.

Jurado ha volgut deixar clar que des del Consell seguiran visualitzant i lluitant contra la violència masclista, al que ha afegit que «l'assassinat de Sacramento mostra que les institucions ha de seguir treballant per poder erradicar aquest terrorisme masclista».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.