Setmanari d'informació local - 138 anys

Totes les activitats organitzades pel Moviment Feminista en el marc del 25N

25773

En el marc del Dia Inernacional contra la Violència Masclista, la setmana del 19 al 25 de novembre el Moviment Feminista de Mallorca ha organitzat diferentes accions:

24 de novembre: Manifestació Nocturna Feminista. No mixta. A les 22 hores. Punt de sortida: plaça París, Palma. Sota el lema: «La nit i els carrers són nostres». S’anima a anar-hi amb roba negra i lila.

25 de novembre: Manifestació 25N «Ens volem vives i lliures de maclisme!». A les 12 hores. Punt de sortida: plaça d'Espanya. Amb la Batucada Tambors per la Pau.

Setmana 19-25 de novembre: Acció conjunta als centres educatius. Més de 30 centres educatius d’arreu de l’illa s’han adherit a la campanya de «Feminisme a l’escola». Es penjaran pancartes a l’entrada dels centres escolars, es llegirà un manifest col·lectiu de condemna de les violències masclistes i es realitzarà una acció conjunta (amb llaços liles i roba negra) el divendres 23 de novembre. Convoca: Feminisme a l’escola.

22 de novembre: IV Marxa de Torxes, Manacor. A les 19.00h. Punt de partida: Es Claustre, Manacor. Convoca: Assemblea Antipatriarcal de Manacor i Dones de Llevant.

23 de novembre, 12.00h: Minut de silenci per les dones assassinades i de condemna de les violències masclistes a les Administracions Públiques i als centres de treball. Convoca: Moviment Feminista de Mallorca.

25 de novembre: Concentració 25N «Ens volem vives i lliures de masclisme». Sa Bassa, Manacor. Convoca: Assemblea Antipatriarcal de Manacor i Dones de Llevant.

A més, a xarxes socials s'utilitzaran els hashtags #24N #25N #24NocturnaMallorca #LaNitesNostra #ElsCarrersSonNostres #MallorcaLliureDeMasclismes #EnsVolemVives #NiUnaMenys #HemDeFerUnThinking

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.