Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca considera que el PP i el PSOE són «responsables subsidiaris» de l'apagada elèctrica

25869

MÉS per Menorca ha assenyalat aquest dijous que el PP i el PSOE són «responsables subsidiaris» de l'apagada elèctrica que va patir Menorca el passat 28 d'octubre a conseqüència d'un 'cap de fibló'.

El diputat de la formació menorquinista Josep Castells ha destacat durant la compareixença parlamentària del conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, que tots dos partits votaren en contra d'una esmena presentada pel senador d'ERC Bernat Picornell que proposava destinar 200 milions d'euros per millorar la infraestructura i el sistema elèctric menorquí.

En aquesta línia, Castells ha retret a Marc Pons que «parlar de cartes i reunions és com voler guarir una infecció amb massatges». «Varem tenir l'ocasió el maig de 2018 d'aprovar una norma d'obligat compliment, que són els Pressupostos Generals de l'Estat per fer una inversió de 200 milions per reforçar el cable. Aquesta esmena va ser rebutjada amb els vots en contra del PP i el PSOE».

«Haurien d'explicar als ciutadans per què els seus representants en el Senat varen votar en contra dels interessos de Menorca», li ha recriminat Castells al conseller. En relació al Pla de Contingència, el diputat de MÉS per Menorca ha dit que va ser «insuficient». «És intolerable que al segle XXI hi hagi usuaris abonats que estiguin 56 hores sense llum», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.