Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Anticapitalistes critiquen que les primàries de Podem s'allunyen «de l'ona d'il·lusió del canvi»

25873

El grup Anticapitalistes Illes Balears han criticat aquest dijous que les primàries de Podem a les Balears per a les candidatures a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques s'han convertit en un procés «previsible, gris i, el pitjor, despullat dels elements polítics que un dia generaren una ona d'il·lusió del canvi».

En aquest sentit, han explicat que des que l'actual grup de la direcció es va imposar en les primàries internes amb un resultat «molt semblant a la direcció estatal» es va reafirmar «una deriva cap a institucionalisme, la burocratització i l'allunyament dels moviments socials» per part de Podem a les Balears.

Així, consideren que la proposta política pel Govern ha de basar-se «en el desenvolupament i la continuïtat del treball» realitzat pel Grup Parlamentari de Podem des del control a l'Executiu «a través del compliment dels 'Acords pel Canvi'».

«Les ànsies per ocupar conselleries van, sens dubte, en detriment d'allò que és fonamental, que és governar per canviar la vida de la gent», han assegurat per després dir que «el 'governisme' comporta reduir una força transformadora com Podem a un paper de comparsa de les polítiques del PSOE», han dit.

D'aquesta manera, han assegurat que Anticapitalistes IB continuaran treballant per recuperar «la força programàtica, la participació militants i la il·lusió entre la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.