Setmanari d'informació local - 138 anys

Tur defensa que Emaya ha demostrat «rigor» en dur la falsificació de títols de català a Fiscalia

26159

La consellera de Cultura, Participació i Esport, Fanny Tur, ha defensat que Emaya ha demostrat «rigor» en dur els casos de possible falsificació en titulacions de català a Fiscalia i ha recordat que la presidenta d'Emaya, Neus Truyol, ja ha donat «totes les explicacions» referents a aquest tema.

Tur ha insistit en el ple d'aquest dimarts a que qui té les competències de certificació i convocatòria de proves de català és la seva Conselleria i no la d'Educació i Universitat, i, així mateix, ha criticat que el PP vulgui «generar embolic».

En aquest sentit, ha recordat que la normativa en la qual es basen és una convocatòria de l'anterior legislatura que reconeix l'obligatorietat de garantir l'ús social i administratiu de la llengua catalana i, al mateix temps, reconeix la cooficialitat de les dues llengües .

Tur ha fet aquestes declaracions en resposta a la qüestió de la diputada del PP Sara Ramón sobre els requisits que exigeix ​​la Conselleria per atorgar el títol de coneixement de llengua catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.