Setmanari d'informació local - 138 anys

El Solleric inaugurarà una exposició que combina peces d'Art Brut amb obres realitzades per persones amb discapacitat

26183

El Casal Solleric inaugurarà dimecres l'exposició 'En versió original', que combina una selecció de peces d'Art Brut amb obres realitzades per persones amb una discapacitat mental que sorgiren d'un taller impulsat pel Solleric.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, la mostra romandrà a l'Espai Entresòl fins al pròxim 6 de gener. Per la seva banda, el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha explicat que «les arts visuals serveixen com a eina per a la reflexió i d'utilitat per a la millora del dia a dia d'aquestes persones, per ajudar a desestigmatitzar la seva malaltia a escala social».

Dins de les línies programativas del Casal, es troba la realització de tallers socioeducatius amb col·lectius diversos. En el cas d'aquesta exposició, coordinada i comissariada per Assun Clar, s'ha treballat de forma col·laborativa en l'àmbit de la salut mental.

Taller

L'artista terapeuta Carmen Santiago ha conduït el taller amb el suport de monitors de les Unitats Comunitàries de Rehabilitació de Palma i amb la col·laboració dels responsables d'aquest dispositiu de salut mental i de l'Hospital Psiquiàtric. Al taller hi han participat una quinzena de persones amb discapacitats mentals, que realitzen les peces que es poden veure al Solleric.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.