Setmanari d'informació local - 138 anys

Alcover diu que el PP ha «tret de context» les declaracions d’Armengol i Sánchez

26225

El portaveu del PSIB, Andreu Alcover, ha assenyalat aquest dijous en l'acte del 40 aniversari de la Constitució que el PP ha «tret de context» les declaracions de la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la delegada del Govern esoanyol, Rosario Sánchez, en l'acte del 40 aniversari de la Constitució espanyola.

«Sempre qualsevol frase que pugui treure's de context es pot interpretar d'una manera o una altra però crec que el discurs en general ha estat bé i que tothom ha reivindicat l'esperit de consens que hi havia l'any 1978», ha explicat en declaracions als mitjans.

En aquesta línia, ha afirmat que al PSIB «també li passava» el mateix que al PP quan aquests governaven, és a dir, ha confessat que també interpretaven «frases en sentit polític». No obstant això, ha insistit que «avui no és el moment de ser crítics sinó de fer valdre tot el que ens uneix perquè és un dia de festa per celebrar els 40 anys de la Constitució i el consens de tota la societat».

Així mateix, ha assenyalat que «perquè hi hagi consens i perquè es produeixi un pacte, és necessari que totes les forces polítiques renunciïn una mica a alguna cosa perquè, al seu judici, si no és així seria una imposició».

Finalment, ha elogiat algunes parts dels discursos d'Armengol i Sánchez com les referides al fet que «quan es compleix la Constitució cal complir-la tota» perquè, segons ha explicat, «no val dir que compleixes una cosa i no l'altra».

«Evidentment s'ha de parlar d'una certa reforma de la Constitució, per a això haurem de tornar a treure aquesta voluntat de consens i de pacte que va presidir la negociació de l'any 1978», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.