Setmanari d'informació local - 138 anys

El port de Palma rep un 15,1 per cent més de creueristes fins a l'octubre

26287

El port de Palma ha experimentat un increment del 15,1 per cent en el nombre de passatgers de creuers arribats durant els primers deu mesos de l'any --de gener a octubre-- respecte al mateix període de l'any anterior, que han estat un total de 2,3 milions de creueristes.

En el seu conjunt, el tràfic de passatgers de creuers dels ports espanyols va arribar als 8,7 milions durant els deu primers mesos de l'any, xifra que suposa un increment del 12,3% respecte al mateix període de l'any anterior, segons les dades provisionals publicades per Ports de l'Estat, després d'una millora del 4,4% en el nombre de creueristes al mes d'octubre, amb 1,3 milions de passatgers.

De gener a octubre, un total de 3.637 vaixells de tipus creuer van recalar als ports espanyols, un 4,6% més respecte al que comptabilitzats en el mateix període de l'any anterior (3.477 navilis). El mes passat, es van registrar 583 creuers, dos menys que a l'octubre de 2017.

Del total de passatgers que van usar els ports espanyols en el que va d'any, 31,5 milions el nombre de creueristes suposa gairebé el 26% del total. Per a l'exercici de 2018, les previsions establertes per les pròpies autoritats portuàries situen la xifra de tancament en 9,4 milions passatgers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.